Download mij!

Waar vind ik die originele wijn, waarvan er slechts een beperkt aantal flessen op de Belgische markt zijn, maar die niet in mijn kelder mag ontbreken? Wat geef ik aan mijn beste vriend(in) of vader/moeder voor een verjaardag? Valentijn? Eindejaar? Hoe vaak werd u al geen ‘toffe fles’ door iemand aangeraden, die u de dag nadien echter al vergeten was, wegens niets genoteerd?

Daarom stapt deze site mee in het iWish-project. Een toekomstgerichte app, waarmee u snel, makkelijk én veilig, via elke technologie (smartphone, tablet, PC,..), deze wensflessen kan onthouden en op het moment dat het u past eventueel ook kopen. Of in uw vriendenkring wenslijstjes delen en elkaar suggesties doen. 

Hoe gaat het in zijn werk? Via onze rubriek TROETELFLESSEN op deze site maken onze proefpanels zoals steeds een strenge selectie uit honderden flessen. Staat het iWish-pictogram bij een bespreking, dan betekent dit dat de wijnhandelaar - vrijwillig! - heeft gekozen om met dit systeem te werken. Klik dan op het iWish-icoontje en u kan direct online uw keuzefles(sen) opnemen in uw iWish-wenslijst of bestellen bij de wijnhandelaar. Deze regelt dan verder de levering. Ontbreekt dit iWish-icoontje, dan wordt deze service uiteraard (nog) niet aangeboden door deze wijnhandel.

Extra voordeel: registreren en downloaden van de app is én gratis, én duurt slechts enkele seconden.

Klik op onderstaande link. En de rest wordt uw persoonlijke (wijn)geschiedenis én toekomst. 

 

Frank Van der Auwera (en zijn zoals steeds enthousiaste proefteams)

P.S.: Bezoek dus geregeld onze pagina Troetelflessen, want vanaf nu treft u er wekelijks nieuwe ontdekkingen aan.