Puerta del Sol

Puerta del Sol werd in 1998 opgericht door Guy Voet en Jules Schiltz uit interesse voor wijn en liefde voor Spanje. Sinds 2005 vervolledigt Frank Severins het team. Wijn is een onlosmakelijk onderdeel van de Spaanse cultuur en een vaste compagnon bij de typische regionale tapas en gerechten.

 

Niettegenstaande Spanje tot de oude wijnwereld behoort, heeft het land sinds de jaren ’80 een enorme (r)evolutie doorgemaakt op het vlak van wijnbouw en vinificatietechnieken. Het accent is terug bij de familiebedrijven komen te liggen, waarvan de wijngeschiedenis dikwijls teruggaat tot de 18de, zelfs 16de eeuw en ouder.  Bodegas waar de passie én vakkennis van generatie op generatie wordt doorgegeven met als resultaat wijnen van een uitzonderlijke kwaliteit.  Vandaag vindt je deze wijnen dan ook regelmatig terug in menige driesterrenkeuken.

 

Het is deze passie én vakkennis, die na de jarenlange samenwerking met ónze bodegas, ook in onze genen is terechtgekomen. We adviseren je dan ook met plezier op maat: wijnen voor je feest, voor bij een bepaald gerecht, een volledig  menu,  om gewoonweg van te genieten, welke bewaarwijnen voor je kelder? Steeds in overleg en we houden ons aan jouw budget.

Adres: 
Puerta del Sol, Ter Rivierenlaan 118 te 2100 Deurne
Telefoon: 
03/325.44.84
Contacten: 

 

Specialisatie: 

 

  • Wijnen uit de beste regio’s van Spanje
  • rekening houdend met de terroir (ideale ligging, hoogte, klimaat, …)
Gamma: 
Verdeelpunten: